24 september a.s.: Grand Opening Racketsportpark Limbricht

Op 24 september a.s. worden om 14:30 uur de vier gloednieuwe banen van Padel Power Club en het geheel vernieuwde racketsportpark van Panta Rhei in Limbricht officieel geopend.

Voor de leden van Panta Rhei, de popelende wachtende tennissers en padellers, de voorbijgangers, de wandelaars en de kenners was het al lang duidelijk: er staat wat te gebeuren op het racketsportpark in Limbricht naast het beroemde kasteel. Draglines die het gravel en de grond onder de tennisbanen verwijderden. Nieuw aangelegde all weather tennisbanen, vers gestort beton voor de nieuwe padelbanen, nieuwe materialen zoals glazen wanden voor de padelbanen, terrassen en inrichting van het clubhuis. In drie maanden heeft er een metamorfose plaatsgevonden en is het racketsportpark klaar voor een grootse heropening.

Ter gelegenheid van de opening biedt Panta Rhei aan leden, genodigden, sponsoren, sympathisanten en alle geïnteresseerden en nieuwe leden een aansprekend openingsprogramma aan.

Om 15:00 uur wordt door wethouder Andries Houtakkers (o.a. sport) en voorzitter Henk Wetzels van Panta Rhei de officiële openingshandeling verricht. Verder zijn er interviews met Michaëlla Krajicek, Steffie Weterings en Peter Slangen.

Michaëlla Krajicek en Steffie Weterings spelen een demonstratiepartij padel. Leden en sponsoren mogen de beide top padelspeelsters uitdagen op de baan. Aansluitend is er een gezellig samenzijn dat wordt opgeluisterd door een DJ.