Clubkampioenschappen 2023

Beste leden,

Van zaterdag 2 t/m zondag 10 september worden de tennis en padel clubkampioenschappen 2023 georganiseerd. Wie worden de eerste padel clubkampioenen van onze vereniging?
Inschrijven staat enkel open voor leden van TC Panta Rhei / Padel Power Club.

Inschrijven:
Inschrijven voor de clubkampioenschappen kun je doen via toernooi.nl gebruik hierbij deze link: clubkampioenschappen 2023. Om je te kunnen inschrijven moet je je eerst registreren op toernooi.nl. Voor de padellers onder ons, je moet als sport tennis selecteren, aangezien toernooi.nl nog niet is bijgewerkt voor padel.

Inschrijven kan in de volgende categorie├źn:
Padel DD-speelsterkte 4-5-6; 7-8-9
Padel GD-speelsterkte 4-5-6; 7-8-9
Padel HD-speelsterkte open; 4-5; 6-7; 8-9
Padel jeugd t/m 18
Tennis HD-speelsterkte 4-5-6; 7-8-9
Tennis DD-speelsterkte 4-5-6; 7-8-9
Tennis GD-speelsterkte 4-5-6; 7-8-9

We gaan ervan uit, dat iedereen zich inschrijft volgens de actuele ranking (decimalen niet meenemen, 7,82 = 7), die jullie terug kunnen vinden op mijnknltb.nl.

Je mag inschrijven in maximaal 2 onderdelen, waarbij het niet is toegestaan om in twee dezelfde padel categorie├źn in te schrijven bijv HD; combinatie tussen tennis en padel mag dus ook.
Vermeld bij de inschrijving de naam van je dubbel partner(s), je partner moet zelf ook inschrijven. Mocht je geen partner hebben dan kun je het veld leeglaten en kan de commissie helpen met het zoeken van een partner.

Inschrijven kan t/m zondag 27 augustus 2023, maar wacht niet te lang

Verhinderingen:
Om het toernooi planbaar te houden, moeten we jullie vragen om op voorhand je verhinderingen door te geven.

Als je inschrijft voor 1 onderdeel is het toegestaan om: 1 dag als verhindering op te geven in het eerste weekend en je kunt 1 avond door de week als verhindering doorgeven. In het finale weekend kunnen geen verhinderingen door gegeven worden.

Bij inschrijven voor 2 onderdelen kun je geen verhinderingen doorgeven.

Inschrijfgeld:
We vragen een inschrijfgeld van 5 euro per persoon per onderdeel om de kosten te dekken. Inschrijfgeld moet online bij inschrijving betaald worden.
Voor juniorleden is de deelname gratis.

Wij rekenen op jullie deelname, Vamos !

de toernooicommissie

vragen kun je stellen via een mail naar: CK2023.TCPR@GMAIL.COM