Groei ambitie

Gisteren heeft Padel Power Club tijdens een algemene ledenvergadering haar plannen en ambities voor een mogelijke uitbreiding op het racketsportpark gepresenteerd en uitgelegd. Wij denken dat deze uitbreiding noodzakelijk is om onze leden de beste service te kunnen bieden en om nieuwe leden te kunnen verwelkomen.
Kort samengevat betekent dit dat er zes nieuwe banen worden toegevoegd aan ons aanbod, waaronder een single baan die veel gevraagd is door individuele spelers die hun vaardigheden willen verbeteren. Ook zijn we van plan om drie van deze banen over te kappen, zodat onze leden het hele jaar door kunnen spelen, ongeacht het weer.

Ons doel is om onze leden de beste ervaring te bieden en we kunnen niet wachten om in juli 2023 te beginnen met de bouw van deze nieuwe faciliteiten. Of je nu een ervaren padelspeler bent of net begint, bij Padel Power Club is er voor iedereen iets te vinden. Daarom zijn wij de nummer één keuze voor padelspelers in de regio!

Uiteraard zal de uitvoerbaarheid van deze plannen nu eerst verder worden getoetst. En vervolgens is het aan de leden om hier mee in te stemmen.

Maar voor potentieel nieuwe leden blijft gelden: schrijf je in op onze wachtlijst!