Nieuwe locatie Padel Power Club zet Maastricht in beweging

Met grote trots en vreugde kondigen wij de opening aan van onze tweede locatie van Padel Power Club in het prachtige Maastricht. Door de exponentiële groei en populariteit van Padel in Nederland en daarbuiten, is deze expansie een natuurlijke stap voor onze organisatie. We zijn verheugd om deze nieuwe locatie te onthullen, in samenwerking met Tennisclub Hazendans, M.S.T.V. Stennis en Universiteit Maastricht, drie instellingen die net zo gepassioneerd zijn over het spel als wij.

Onze nieuwe faciliteit, op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad, zal beschikken over zes gloednieuwe padelbanen. De banen zijn vakkundig geconstrueerd door Padelution, een toonaangevend bedrijf in de wereld van Padel-infrastructuren, waardoor spelers kunnen genieten van een topklasse ervaring.

We kijken uit naar het verwelkomen van zowel nieuwe als bestaande leden in onze state-of-the-art faciliteit, waar zowel beginners als gevorderden hun vaardigheden kunnen aanscherpen en hun liefde voor de sport kunnen verdiepen. Of je nu een student bent aan de Universiteit Maastricht, een lid van Tennisclub Hazendans of M.S.T.V. Stennis, of gewoon een lokale inwoner die op zoek is naar een leuke en energieke manier om fit te blijven, Padel Powerclub is jouw nieuwe thuis voor Padel in Maastricht!

Houd onze website en socials in de gaten voor meer updates over de officiële openingsdatum en komende evenementen. We kunnen niet wachten om je te zien op de baan!