Oliebollen Toernooi 2023

Beste leden van TC Panta Rhei & Padel Power Club,

Van Dinsdag 26 t/m zondag 31 December organiseert TC Panta Rhei / Padel Power Club het Oliebollen Toernooi 2023. Inschrijven staat enkel open voor leden van TC Panta Rhei / Padel Power Club.

Het inschrijven voor het Oliebollen Toernooi verloopt via toernooi.nl.; Indien nodig graag een account aanmaken en je kunt zoeken onder toernooien naar Panta Rhei. Padel valt binnen toernooi.nl onder tennis (helaas nog niet uitgesplitst).

Inschrijven kan in de volgende categorieën:
Padel DD-speelsterkte 4-5 ; 6-7 ; 8-9
Padel GD-speelsterkte 4-5 ; 6-7 ; 8-9
Padel HD-speelsterkte 4-5 ; 6-7 ; 8-9
Er wordt gespeeld in poules en afvalschema. De keuze van het speelschema zal worden gemaakt op basis van het aantal inschrijvingen per categorie.

We gaan ervan uit, dat iedereen zich inschrijft volgens de actuele ranking. Deze ranking kun je terugvinden op mijnknltb.toernooi.nl (indien nodig graag een account aanmaken).

Je mag inschrijven in maximaal 2 onderdelen.
Vermeld bij de inschrijving de naam van je dubbel partner(s), je partner moet zich zelf ook inschrijven. Mocht je geen partner hebben dan kun je het veld leeglaten en kan de commissie helpen met het zoeken van een partner.
Inschrijven kan t/m vrijdag 15 December 2023.
De wedstrijden worden gepland over de volgende dagen:
Dinsdag 26 December (2e Kerstdag): 15.00u – 21.00u
Woensdag 27 t/m Zaterdag 30 December: 10.30u – 21.00u
Zondag 31 December 10.30u – 15.00u

Verhinderingen:
Om het toernooi planbaar te houden, moeten we jullie vragen om de laatste week van het jaar zoveel mogelijk vrij te plannen en een eventuele verhindering op voorhand door te geven.
Indien jullie op 2e kerstdag al kunnen spelen, zou dat perfect zijn. Mocht je 2e Kerstdag andere plannen hebben, zien we dit niet als een verhindering.
Wel graag aangeven bij de opmerkingen of je 2e kerstdag kan spelen.
Voor woensdagavond (vanaf 18.00u), donderdagavond en vrijdagavond vragen we liever geen verhindering op te geven en kunnen we maximaal 1 verhindering accepteren.
Op Zaterdag (30ste) en Zondag (31ste) verwachten we dat iedereen beschikbaar is om te spelen. Op Oudjaarsdag willen wel op tijd (rond 15.00u) stoppen zodat iedereen op tijd met familie en vrienden kan gaan borrelen.

Inschrijfgeld:
We vragen een inschrijfgeld van 5 euro per persoon per onderdeel om de kosten te dekken. Inschrijfgeld dient online bij inschrijving betaald worden.

Voor eventuele vragen graag via mail contact opnemen met: toernooi@padelpowerclub.nl