Officele opening 5 nieuwe padelbanen

Op 11 juli 2024 om 17.00 uur opent de padel- en tennisvereniging TC Panta Rhei 5 nieuwe padelbanen die zijn gerealiseerd in samenwerking met de Padel Power Club b.v. die in het racketsportpark heeft geïnvesteerd en de voorzieningen faciliteert. De padelactiviteit binnen de vereniging draagt daarom de naam Padel Power Club.
Donderdag 11 juli 2024 om 17 uur
Reserveer deze datum voor de officiële opening van de 5 gloednieuwe banen. Met een fantastisch programma lanceren we deze dag weer een nieuwe fase voor onze vereniging.

Programma:

Vanaf 16.30 uur:Ontvangst genodigden en inloop leden, sympathisanten en allegeïnteresseerden
17.00 uur: Opening programma door Sjaak Aussems, voorzitter TC Panta Rhei
17.05 uur: Openingshandeling door Wethouder (Sport) Gemeente Sittard-Geleen Andries Houtakkers en Robin Ammerlaan, meervoudig wereld- en olympisch kampioen rolstoel tennis
17.10 uur: Interview met Robin Ammerlaan over zijn levensverhaal en inclusie in de sport
17.20 uur: Demonstratie padelwedstrijd Robin Ammelaan met Peter Slangen en Rik Hillen van de Padel Academy en Maurice Houben accountmanager Limburg van de KNLTB
Vanaf 17.30 uur: Gezellig samen zijn op onze terrassen en nieuw centraal terras

Wat er aan voorafging!
Voor de leden van Panta Rhei, de ruim 200 popelende adspirant padellers op de wachtlijst, de voorbijgangers, de wandelaars en de kenners was het al lang duidelijk: er staat weer wat nieuws te gebeuren op het racketsportpark in Limbricht naast het beroemde kasteel. Graafmachines die het gravel en de grond onder twee tennisbanen verwijderden. Vers gestort beton voor vijf nieuwe padelbanen, nieuwe materialen zoals glazen wanden voor de padelbanen en een extra centraal terras. In slechts drie maanden tijd zijn er vijf nieuwe padel banen bij gekomen en heeft ons racketsportpark nu 9 padelbaben en 2 smashcourt tennisbanen.

Na de grand opening met 4 nieuwe padel banen in september 2022 moest onze vereniging al na twee maanden een ledenstop afkondigen met het bereiken van maar liefst 540 leden. Na een lange voorbereidingstijd is het nu zover, per 1 mei hebben we 5 nieuwe padel banen in gebruik genomen en komt het aantal padel banen daarmee op 9. Tevens hebben we de wachtlijst weggewerkt en hebben we het maximaal aantal lidmaatschappen opnieuw gemaximeerd op 840. Tot slot hebben we het aantal leden per baan naar beneden bijgesteld waarbij het comfort voor onze leden verhoogd is en kan op 6 van de 9 banen op de piektijden maar liefst 1,5 uur afgehangen worden. 2 van de 9 banen zijn Meet & Play banen waar ook niet leden kunnen reserveren.
We hebben een aantal interessante gasten bereid gevonden de opening te komen opluisteren en bieden we een aansprekend programma aan. We hebben ruim plaats voor 300 leden, genodigden, sponsoren, sympathisanten en alle geïnteresseerden, dus schroom niet en kom onze vijf nieuwe banen en centraal terras aanschouwen en geniet van de activiteiten.

Tot donderdag 11 juli 2024 om 17.00 uur in het racketsportpark Panta Rhei, Allee 7 (naast kasteel) Limbricht.